Támogatóinknak

Tisztelt Támogatónk!

Rendelkezzen Ön is jövedelemadójának

1+1%-áról! A NYILATKOZAT ITT LETÖLTHETŐ

AEEA2018egysza_lap

 

A gyöngyösi Autista Segítő Központ a Ferencesek társadalmi szerepvállalásának egyik kiemelt területe. Intézményünk Magyarországon, egyedülálló módon több tagintézmény együttes, egymásra építő munkájával valósítja meg az autizmussal élő gyermekek és fiatalok, illetve az őket nevelő családok komplex megsegítését. Jelenleg közel 60 családnak segítünk azzal, hogy autista családtagjának az oktatását, bentlakásos gondozását, lakóotthoni ellátását megoldjuk.

Az intézmény fenntartója a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány. Miközben Magyarországon 14 000 hivatalos autizmus diagnózis van alig néhány száz autista gyermek és felnőtt kap szakszerű ellátás, holott az ő életük minősége a sorsuk azon múlik, hogy megkapják-e a megfelelő fejlesztéseket, támogatást. Az autizmus ellátás rendkívül szakemberigényes, ezért költséges is. Ez az egyik oka annak, hogy nagyon kevés jó ellátás működik ma még.

A támogatások segítségével szociális és oktatási intézményeikben, örömtelibbé és gazdagabbá tehetjük az itt tanuló és ellátott gyermekek és fiatalok életét. Az ellátórendszer szerves része a Gyöngyöstől 12 km-re, Karácsondon található majorság, ahol az autizmussal élő fiatalok, felnőttek foglalkoztatása folyik. Az itteni egység feladata, hogy az önkiszolgálásra részben képes, de felügyeletre szoruló, autizmussal élő fiatalok, felnőttek részére biztosítson életkoruk, egészségi állapotuk és önellátásuk mértékének megfelelő, egész életen át tartó ellátást, lakhatást.

Kérjük 2015-ban is támogasson minket adója 1+1%-ával. Az adóbevallás elkészítésekor minden évben lehetőség van arra, hogy az adó 1%-ának felajánlásával civil szervezetek munkáját támogassák. Több ezer azon szervezetek száma, amelyek munkáját nagymértékben segíti az állampolgárok hozzájárulása.

Az Autista Segítő Központot támogató alapítvány:

Autisták Egyenlő Esélyeiért Alapítvány

Adószám: 18588873-1-10

Bankszámlaszám: UniCredit Bank 10918001- 00000039-25860009.

Adományozás

Az intézményünkben folyó szakmai munkát, az autizmussal élő gyermekek fejlesztését kérjük amennyiben lehetősége engedi természetbeli és pénzbeli adományaival vagy tárgyi eszközökkel segítse.

Pénzadományával közvetlenül segítheti az Autista Segítő Központ munkáját a következő bankszámlára történő utalással:

Erste Bank: 11600006-00000000-12998793

Amennyiben az Autisták Egyenlő Esélyeiért Alapítvány munkáját szeretné segíteni, pénzadományát az alábbi bankszámlára utalhatja:

Unicredit Bank: 10918001-00000039-25860009

Köszönjük, hogy támogatja intézményünket!

Kiemelt támogatóink:

gyongyos  Alapítvány

fszk_logoegererdo_logó

unicredit-logofokefe_logo_JPG

mert nők logó 5

Lear Corporation Hungary Autóipari Gyártó Kft
Gyöngyfruct Kft
Mátrai Erőmű
Austrotherm Kft.
HE-DO KFT.
Mátra Party Kft.
Mátraközmű Mélyépítő Kft.
Mixtura Patika Bt.
RADÍR Reklám Kft.
SHICK-R Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Stanley Electric Hungary Kft.
Tarna 91 Kft
Városgondozási Zrt.
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

SZJA 1%-ot felajánló adózók

Magánadományozók